CONEIX TARSA_

MÉS DE 20 ANYS D'EXPERIÈNCIA

EXPERIÈNCIA_

Des de 1998 ens hem centrat en oferir serveis als nostres clients. Milers d'empreses han confiat en nosaltres per gestionar la comunicació a les seues empreses i per solucionar les seues necessitats d’informació. L'elevat nivell de satisfacció i qualitat dels serveis que oferim ens demostra com una de les empreses estables i fiables més greus del nostre àmbit local (Comunitat Valenciana).

SOCIAL_

Entenem una empresa com una institució social, que s'ha de relacionar amb el seu entorn i mantenir-la (mantindre's) en contacte. TARSA és membre d'associacions locals i nacionals de Relacions Públiques, Publicitat i Comunicació. També col·laborem amb la responsabilitat social corporativa, treballant amb entitats benèfiques i culturals.

RECONEIXEMENT_

Hem rebut nombrosos premis durant el nostre historial professional. Des del 2008 ens situem en les 50 millors empreses de PR del país. També estem compromesos amb la qualitat i estem acreditats amb SICTED (donat pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme).

congresos desde Elche Alicantesicted

SERVEIS_

COMUNICACIÓ I RELACIONS PÚBLIQUES

El pilar principal en una bona estratègia de comunicació és tindre cura de la relació entre l’empresa i les institucions, triar el canal, missatge i resposta adequats de la manera més eficient.

GESTIÓ D'ESDEVENIMENTS I CONGRESSOS

Entenem els esdeveniments com una activitat de comunicació integral entre el client i el seu públic. El que ens diferencia és que respectem i mantenim l'essència de l'esdeveniment contribuint amb millores que el fan únic, efectiu i reeixit, a causa de la dedicació dels nostres equips en cada projecte.

BRANDING

Tot el que fa una empresa forma part de la imatge que els seus clients tenen d'ella. Una bona estratègia pot ajudar-vos a ser rendible en termes de finances i imatge.

MÀRQUETING DIGITAL

Hui en dia no podem parlar de comunicació sense contemplar les xarxes socials, les aplicacions mòbils, la web responsiva (adaptada als telèfons mòbils). Necessiteu una bona comunicació?

GESTIÓ DE LA REPUTACIÓ

La imatge que els nostres clients, proveïdors i accionistes tenen de nosaltres no pot ser la mateixa que transmetem. TARSA és una empresa professional que gestiona la reputació i garanteix la resolució de problemes.

REUNIONS DIGITALS

Elimina les distàncies físiques, optimitza el temps i estalvia diners. Ara, la nostra gran experiència organitzant tot tipus d’esdeveniments aplicada al món virtual. Els teus convidats sentiran tota la màgia sense sortir de casa: podran registrar-se, assistir a presentacions i xerrades, així com interactuar amb els amfitrions i altres assistents.

FORMACIÓ DE PORTAVEUS

Vols millorar la imatge i la reputació de portaveus i empreses? Proporcionem les eines per fer front a tot tipus de circumstàncies, especialment en situacions de crisi.

GESTIÓ DEL TALENT

Durant la nostra trajectòria professional ens hem especialitzat en Gestió de Talent. Celebritats, actors, models, personal de suport ... Creus que podrien ser d'utilitat per a vostè? Contacta'ns i t'ajudarem.

Necessites ajuda per impulsar les teues idees?

Vivimos volcados hacia el cliente. Somos sus aliados para optimizar la calidad, la cantidad y la eficacia de sus mensajes.